Kalender

okt
28
za
Draagconsulent II @ 't Hummelhus
okt 28 @ 09:00 – okt 29 @ 17:00
Draagconsulent II @ 't Hummelhus | Oldeholtpade | Friesland | Nederland

INSTITUUT VOOR HECHTING:

De opleiding Draagconsulent 2 (DC2) is een vervolg op DC1 en bouwt voort op de basis die aldaar gelegd is. Ook deze opleiding duurt twee dagen, zit vol met informatie en is zeer intensief. Na deze opleiding heb je voldoende kennis en vaardigheden gekregen om workshops aan groepen te geven en om consulten te geven, die meer kennis over speciale behoeften vragen. We voegen ook meer knooptechnieken aan je bagage toe. In deze twee dagen wisselen we theorie en praktijk af. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Draagconsulenten van andere scholen kunnen eventueel instromen. Neem daarvoor contact met ons op. Na het volgen van deze opleiding kun je de opleiding voltooien met Draagconsulent 3 (DC3).

De opleiding is geaccrediteerd door de Vereniging voor Draagdoekconsulenten (VDC) en Draagconsulenten Vlaanderen.

Trainers: Kirsten Minnen

nov
4
za
Draagconsulent I @ HET DRAAGBEEST
nov 4 @ 09:00 – nov 5 @ 17:00
Draagconsulent I @ HET DRAAGBEEST | Haacht | Vlaanderen | België

INSTITUUT VOOR HECHTING:

De opleiding tot Draagconsulent 1 (DC1) geeft je een solide basis voor de praktische uitoefening van het werk als draagconsulent. Tijdens deze tweedaagse opleiding wordt veel informatie behandeld en wisselen theorie en praktijk elkaar af. Deze dagen zijn bijzonder intensief. Na deze opleiding heb je voldoende bagage gekregen om ouders een individueel draagconsult te geven. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat en kun je vervolgen metDraagconsulent 2 (DC2).

De opleiding is geaccrediteerd door de Vereniging voor Draagdoekconsulenten (VDC) en Draagconsulenten Vlaanderen.

Trainers: Elke Wellens en Ramona Verwer