EERSTE VLAAMSE DRAAGCONFERENTIE

30 november 2014
30 november 2014, Commentaar: 0

BESTEL JE TICKETS NU EN GENIET VAN EEN EARLY BIRD TARIEF! 

De Eerste Draagconferentie Vlaanderen zal plaatsvinden op vrijdag 24 en zaterdag 25 april 2015 in het luxueuze Hilton Antwerp Old Town in Antwerpen.

Deze conferentie wordt georganiseerd door de vzw Draagconsulenten Vlaanderen met als voornaamste doel de kennis over dragen te vergroten bij iedereen die professioneel in aanraking komt met baby’s en jonge kinderen. Van kinderartsen over vroedvrouwen tot draagconsulenten of verpleegkundigen bij het consultatiebureau.

Welke invloed heeft dragen op een kind? En op zijn verdere ontwikkeling? Hoeveel neemt hij hiervan mee in zijn verdere leven? Wat is nu de meest natuurlijke manier van dragen? Welke houding is het beste? Op welke manieren wordt je kindje het meest gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling?

Op deze vragen, en meer, zullen onze sprekers een antwoord proberen te geven tijdens de conferentie. Naast de lezingen bestaat er ook de mogelijkheid verschillende workshops te volgen, variërend van een informatiesessie over verschillende dragers tot afknopen met slingringen, en van Kangatraining tot rebozomassage.

BESTEL JE TICKETS NU EN GENIET VAN EEN EARLY BIRD TARIEF! 

Comments are closed.